Home

Natuursteen
Brievenbussen
Tuinbanken & tafels
Tuinverlichting
Bloembakken
Beeldhouwwerken
Sokkels
Gravures
Vijver- en zwembadranden
Portieken & dorpels
Douches & badkamers

Dealers

Contact

 

Arduinen brievenbussen bij Natuur-steen.be: artisanaal vakmanschap

Arduinen brievenbussen hebben altijd uitstraling en passen bij elke bouwstijl. Toch zien we ze vooral opduiken bij hedendaagse pastoriewoningen. Deze hoge huizen worden getypeerd door het veelvuldig gebruik van blauwsteen elementen, zoals een deuromlijsting in blauwe hardsteen en arduinen dorpels en tabletten onder de vensters.

Waarom opteren voor een brievenbus in arduin?

Het grote voordeel van arduinen brievenbussen is dat ze niet verkleuren en een leven lang meegaan. Hardsteen is dan ook 100 % weersbestendig. Arduin is tijdloos en blijft daardoor altijd in de mode. De duurzaamheid en schoonheid ervan roepen een gevoel op van stabiliteit, geborgenheid en traditie.

Onze brievenbussen in natuursteen hebben een ruime postbak en een aluminium deurtje met genummerd slot. De opening is aangepast volgens de recentste POST-normen. U kunt uw brievenbus nog meer verfraaien door ook uw naam en/of huisnummer erin te laten graveren. Deze gravures in natuursteen kan Natuur-steen.be perfect voor u verwezenlijken. Zo krijgt uw brievenbus een persoonlijke toets. Wij  ontwikkelen voortdurend nieuwe designs, zodat we u kunnen blijven verrassen.

Wilt u ons artisanaal vakmanschap van dichtbij bewonderen? Ga dan vrijblijvend langs bij één van onze dealers of neem contact op met Natuur-steen.be voor al uw vragen.