Home

Natuursteen
Brievenbussen
Tuinbanken & tafels
Tuinverlichting
Bloembakken
Beeldhouwwerken
Sokkels
Gravures
Vijver- en zwembadranden
Portieken & dorpels
Douches & badkamers

Dealers

Contact

 

Beelden in natuursteen: versiering van tuin en terras

Om uw tuin of oprit te versieren, kan u beelden in natuursteen laten plaatsen. Meestal worden deze kunstwerkjes vervaardigd uit witsteen of blauwsteen. Beelden worden vaak op een natuurstenen sokkel of voetstuk geplaatst. U kunt kiezen voor statige borstbeelden, populaire dieren, beeldhouwwerken voor in de fontein, Voor een compleet geheel kan u ook natuursteen vijverranden laten leggen en prachtige accenten aanbrengen door te kiezen voor tuinverlichting in natuursteen. Wilt u graag een bepaald tuinbeeld, dan gaan wij graag voor u aan de slag met hamer en beitel.

Contacteer ons dus zeker indien u vragen heeft of een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen. Of ga langs bij een dealer uit uw buurt om realisaties van Natuur-steen.be te bekijken.

Onvergankelijke tuindecoratie

Belgisch blauwe hardsteen is een milieuvriendelijk natuurproduct, met een buitengewoon en vitaal karakter. Het is de ideale materie om fijne, minutieus afgewerkte beelden uit te houwen. Bovendien is deze steensoort werkelijk onvergankelijk. Het is bestand tegen alle invloeden van buitenaf en kan daarom zonder probleem in uw tuin of vijver geplaatst worden. Ook witte natuursteen leent zich uitstekend tot het creren van prachtige beeldhouwwerken. Bovendien heeft u weinig onderhoud aan natuurstenen beelden.