Home

Natuursteen
Brievenbussen
Tuinbanken & tafels
Tuinverlichting
Bloembakken
Beeldhouwwerken
Sokkels
Gravures
Vijver- en zwembadranden
Portieken & dorpels
Douches & badkamers

Dealers

Contact

 

Unieke gravures in natuursteen voor huisnummers en naamplaten

Houdt u van originaliteit? Dan kan Natuur-steen.be zijn natuursteenproducten voor u personaliseren. Hierbij denken we bijvoorbeeld aan arduinen brievenbussen, waar het huisnummer en/of uw naam in gegraveerd wordt.

Uiteraard kunnen we ook gewoon huisnummers en naamplaten voor u graveren in natuursteen. Hiervoor werken we altijd op basis van massieve blauwsteen platen die vervolgens ambachtelijk bewerkt worden. U kunt zelf het lettertype en de grootte van het font bepalen. Door de prachtige structuur van de natuursteen krijgen alle gravures een apart karakter. Naam- en nummergravering worden steeds populairder bij nieuwbouwhuizen.

Gravures voor grafzerken en inhuldigingen

Gravures worden vaak toegepast voor het aanbrengen van eeuwige tekst en vervolgopschriften op grafzerken. Ook voor inhuldigingen of gedenkstenen kiest men dikwijls voor gravures in natuursteen.

Tenslotte willen veel bedrijven hun logo vereeuwigen in een massieve plaat die bijvoorbeeld naast de deuromlijsting in blauwe hardsteen wordt bevestigd.

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met ons of even langsgaan bij een dealer uit uw buurt om voorbeelden te bekijken. Uiteraard is dit altijd maatwerk. Naast graveringen creŽren we ook andere producten, zoals zwembad- en vijverranden en natuurstenen sokkels om zuilen, beelden of pilaren op te plaatsen.