Home

Natuursteen
Brievenbussen
Tuinbanken & tafels
Tuinverlichting
Bloembakken
Beeldhouwwerken
Sokkels
Gravures
Vijver- en zwembadranden
Portieken & dorpels
Douches & badkamers

Dealers

Contact

 

Natuursteen Brievenbussen

Natuurstenen brievenbussen hebben altijd uitstraling en passen bij elke bouwstijl. De natuurstenen brievenbussen van Natuur-steen.be zijn artisinaal vakmanschap, en hebben verscheidene voordelen: Zo verkleuren ze niet en gaan ze een leven lang mee. Eventuele graveringen in uw brievenbus (Naam, huisnummer, ....) zijn perfect te verwezenlijken.

Meer over brievenbussen

Natuursteen Tuinbanken & tafels

U wenst uw tuin op te fleuren met een zitbank of tuinbank in natuursteen? Of misschien wenst u een natuurstenen tafel die uw tuin net dat ietsje meer geeft? Bekijk onze tuinbanken en tafels in natuursteen, en laat u verrassen!

Meer over tuinbanken & tafels

Natuursteen Tuinverlichting

In het assortiment buitenverlichting in natuursteen, heeft Natuur-steen.be voor u bijzonder stijlvolle modellen ontwikkeld. Deze zorgen voor een gezellige sfeer in uw tuin, langs de wandelpaadjes of bijvoorbeeld als sfeerverlichting voor uw vijver.

Meer over tuinverlichting

Natuursteen Bloembakken

Een van de vele voordelen van bloembakken in natuursteen, is dat ze uitstekend bestand zijn tegen elke weersomstandigheid. Verder zijn ze erg stijlvol, en passen bij elke stijl.

Natuur-steen.be bewerkt de natuurstenen bloembakken tot prachtige kunstwerken. Er zijn standaard ontwerpen te verkrijgen, maar we verrichten ook maatwerk. U wenst iets in uw bloembakken te etsen? Geen enkel probleem.

Meer over bloembakken

Natuursteen Beeldhouwwerken

Beelden in natuursteen zijn de perfecte versiering voor uw tuin. Bestand tegen elke weersomstandigheid, verkrijgbaar in alle mogelijke vormen en maten...

Deze natuurstenen beeldhouwwerken geven uw voortuin of achtertuin elke uitstraling die u wenst.

Meer over beeldhouwwerken

Natuursteen Sokkels

Natuurstenen voetstenen kunnen elk beeldhouwwerk het best tot hun volste recht laten komen, ongeacht uit welk materiaal het beeldhouwwerk bestaat. Niet alleen buitenbeelden halen hun voordeel met een natuursteen sokkel, ook kunstwerken die zich binnenshuis bevinden kunnen hiervan profiteren.

Natuurstenen sokkels hebben geen onderhoud nodig, en zijn bestand tegen praktisch elke weersomstandigheid.

Meer over sokkels

Natuursteen Gravures

We graveren voor u elk origineel of creatief ontwerp in natuursteen. Wat u ook in gedachten had, onze ontwerpers zetten het samen met u om in een prachtig natuurstenen product.

Uiteraard graveren we ook gewoon huisnummers of namen. Populair bij bedrijven momenteel is het graveren van hun bedrijfslogo.

Meer over gravures

Natuursteen Vijver- & zwembadranden

Als u een siervijver wilt aanleggen, is het belangrijk op voorhand te weten welke vijverrand u wilt gebruiken. Deze bepaalt echter het effect dat de vijver heeft op de uitstraling van uw tuin. Ook is dit van belang voor de manier van uitgraven van uw vijver.

Ook natuurstenen zwembadranden kunnen geleverd worden. Formele, sobere of stijlvolle en opvallende ontwerpen, alles is mogelijk in natuursteen. Ook kunnen deze randen naar keus gegraveerd worden.

Meer over vijver- & zwembadranden

Natuursteen Portieken & dorpels

Een portiek is het visitekaartje van uw woning. Daarom is het belangrijk dat die ontworpen is in de stijl die u wil, of dit nu modern is of eerder traditioneel. Zo kunt u bijvoorbeeld opteren om uw portiek in het blauwe hardsteen te laten maken, en eventueel te laten graveren.

Om uw huis nog meer uitstraling te geven, kunt u opteren om bijpassende bloembakken in natuursteen aan bij uw deur te zetten.

Meer over portieken & dorpels

Natuursteen Douches & badkamers

Natuursteen in de badkamer zorgt meteen voor een stijlvolle, rijke indruk. natuur-steen.be heeft een unieke collectie van natuurstenen lavabo's en douche inrichtingen. Natuursteen is niet onderhevig aan slijtage, daarom vormt natuursteen het materiaal bij uitstek voor uw badkamer.

Natuursteen kan ook in combinatie met andere materialen gebruikt worden, om een prachtig effect volgens uw smaak teweeg te brengen.

Meer over douches & badkamers