Home

Natuursteen
Brievenbussen
Tuinbanken & tafels
Tuinverlichting
Bloembakken
Beeldhouwwerken
Sokkels
Gravures
Vijver- en zwembadranden
Portieken & dorpels
Douches & badkamers

Dealers

Contact

 

Natuurstenen sokkels laten kunst beter tot zijn recht komen

Wilt u uw grasperk of terras opsmukken met unieke beelden in natuursteen, dan mogen sokkels hier niet aan ontbreken. Vooral natuurstenen voetstukken kunnen beeldhouwwerken het beste tot hun recht laten komen, of deze nu uit gips, brons, hout of een ander materiaal werden gehouwen. Ook kunstwerkjes voor binnen krijgen een extra dimensie wanneer ze gemonteerd worden op een piŽdestal in natuursteen.

Een zuilvoet kan vervaardigd worden uit arduin of witsteen. U kan kiezen voor een al dan niet bewerkt blok natuursteen. Uiteraard moet de piŽdestal een vlakke bovenzijde hebben zodat er een standbeeld, zuil of pilaar op kan rusten.

Natuur-steen.be kan zowel kleine als grote natuurstenen sokkels leveren. Natuurlijk worden echt zware voetstukken voor buiten geleverd met fundering en verankering.

Waarom kiezen voor arduinen sokkels?

Arduinen sokkels zijn het stevigst en het beste bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Blauwsteen heeft een laag porositeitsgehalte, waardoor het geen vocht opneemt. Het mag dus hard vriezen, uw sokkel zal er altijd even mooi blijven uitzien. Hardsteen heeft ook een hoge slijt- en drukweerstand. U heeft er bovendien weinig tot geen onderhoud aan.

Natuur-steen.be is gespecialiseerd in de bewerking van Belgisch blauwe hardsteen. Zo maken wij ook natuurstenen tafels, tuinbanken en deuromlijstingen in blauwe hardsteen. Kom vrijblijvend langs in onze toonzaal of contacteer ons voor meer informatie.